West-Friesland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 13298306
  • Adres:
  • Humanitas West-Friesland is actief in: Aartswoud, Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hensbroek, Hoogkarspel, Hoogwoud, Hoorn, Hoorn Nh, Lambertschaag, meer...

Onze activiteiten

(0613298308) Het maken van een Levensboek is een zinvolle en aangename bezigheid. Laat uw persoonlijke geschiedenis niet verloren gaan en laat anderen van uw ervaringen leren. Bovendien kan het vastleggen van uw verhaal uzelf helpen bij de verwerking van gebeurtenissen.

Bel 06-13298307 of kijk op Thuisadministratie om financiën en administratie op orde te brengen. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg! (ta.west-friesland@humanitas.nl)

Meer activiteiten van Humanitas West-Friesland
Humanitas: Humanitas Thuisadministratie

Thuisadministratie

06-13298307 (Angeline)

Is jouw administratie een rommeltje? Wij helpen je weer overzicht te krijgen in jouw administratie. Neem contact op met de Thuisadministratie van Humanitas.

Ik kan er wel een boek over schrijven.

Elk leven is de moeite waard en daarmee ook uw verhaal. Loopt u met het plan rond om (een deel van) uw leven vast te leggen? Dierbare herinneringen of ingrijpende gebeurtenissen die u wilt delen met familie en vrienden. Of wilt iets van uw geschiedenis nalaten en overdragen aan uw (klein)kinderen? Dan is het levensboek wellicht iets voor u.

Humanitas: Algemeen Bestuurslid

Vacature Bestuurslid

Wil jij mensen helpen door op bestuursniveau de lijnen uit te zetten, en je netwerk te gebruiken om activiteiten op te zetten?
Binnen het bestuur is ruimte voor een algemeen bestuurslid. De functies binnen het bestuur kunnen in onderling overleg verschuiven. Alle vrijwilligers van Humanitas krijgen een voorbereidende training en regelmatige bijscholing. Bestuursleden krijgen een speciale opleiding “Besturen”.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Humanitas: Vacatures

Gevraagd vrijwilligers

Home-Start is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die gezinnen in de gemeente Medemblik tijdelijk een steuntje in de rug kunnen geven. Je krijgt als vrijwilliger stevige ondersteuning in de vorm van training, intervisie, themabijeenkomsten en persoonlijke begeleiding.

Voor de thuisadministratie zijn wij op zoek naar vrijwilligers en nog een coördinator. Als vrijwilliger begeleidt je de deelnemer in het zelf uitvoeren van de werkzaamheden die nodig zijn voor een geordende thuisadministratie. Je begeleidt ze naar zelfstandigheid. Je ondersteunt bij het invullen van formulieren (bijv. voor aanvragen, vermindering, toeslagen, e.d). Je bent behulpzaam bij contacten met instanties. Je activiteiten zijn erop gericht om de administratie op orde te brengen/houden en financiële problemen te voorkomen. Als coördinator begeleidt je de vrijwilligers.

Nieuws