Vrijwilliger worden

 • Jij maakt het verschil voor een ander!

  Vind jij het leuk om iets te ondernemen met iemand anders, een eindje wandelen of een kop koffie met elkaar te drinken? Wil jij een luisterend oor bieden? Of help je graag iemand om de geldzaken thuis weer op orde te krijgen?

 • Vacature: VRIJWILLIGER OFFICEMANAGEMENT

  Humanitas Zoetermeer is op zoek naar een vrijwilliger officemanagement. Heb jij organisatietalent en affiniteit met administratie? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Vacature: Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek (vrijwilligersfunctie)

  Vacature Coordinator Vriendschappelijk Huisbezoek (vrijwilligersfunctie) Humanitas Zoetermeer zoekt een nieuwe coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek. Vriendschappelijk Huisbezoek brengt vrijwilligers in contact met ouderen die minder sociale contacten hebben.

 • Vacature BESTUURSLID

  Humanitas Zoetermeer zoekt twee nieuwe bestuursleden die de afdeling vooruit willen helpen. Humanitas biedt in Zoetermeer met 170 vrijwilligers zes verschillende activiteiten aan op het gebied van opvoedondersteuning, financiële zelfredzaamheid en eenzaamheidsbestrijding.

 • Vacature COÖRDINATOR STEUN BIJ VERLIES

  Humanitas Zoetermeer zoekt coördinatoren Steun bij Verlies die mensen met rouw willen helpen. De activiteit Steun bij Verlies van Humanitas in Zoetermeer is er voor iedereen die een dierbare heeft verloren en hierbij hulp nodig heeft.

 • Vacature KIND AAN HUIS VRIJWILLIGER

  Humanitas Zoetermeer zoekt Steunouder vrijwilligers die gezinnen willen ontlasten. Kind aan Huis is er voor gezinnen waarvan de ouder of ouders overbelast zijn met één of meer kinderen in de leeftijd van 0 – 14 jaar.

 • Vacature: VRIJWILLIGER VRIENDSCHAPPELIJK HUISBEZOEK

  Humanitas Zoetermeer zoekt vrijwilligers Vriendschappelijk Huisbezoek die ouderen willen bezoeken. Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas brengt vrijwilligers in contact met ouderen die minder sociale contacten hebben.

 • Vacature: COÖRDINATOR THUISADMINISTRATIE

  Humanitas Zoetermeer zoekt vrijwilligers Thuisadministratie die mensen met schulden willen helpen. De activiteit Thuisadministratie van Humanitas in Zoetermeer brengt vrijwilligers in contact met mensen met schulden die de regie over hun administratie en financiën kwijt zijn.

 • Vacature: VRIJWILLIGER THUISADMINISTRATIE

  Humanitas Zoetermeer zoekt vrijwilligers Thuisadministratie die mensen met schulden willen helpen. De activiteit Thuisadministratie van Humanitas in Zoetermeer brengt vrijwilligers in contact met mensen met schulden die de regie over hun administratie en financiën kwijt zijn.

 • Vacature: VRIJWILLIGER OPVOEDONDERSTEUNING

  Humanitas Zoetermeer zoekt vrijwilligers Opvoedondersteuning die gezinnen willen ondersteunen. Home-Start en Home-Start+ van Humanitas brengen vrijwilligers in contact met gezinnen met (jonge) kinderen die tijdelijk praktische en lichte opvoedondersteuning kunnen gebruiken.