Vrijwilliger worden

 • Jij maakt het verschil voor een ander!

  Vind jij het leuk om iets te ondernemen met iemand anders, een eindje wandelen of een kop koffie met elkaar te drinken? Wil jij een luisterend oor bieden? Of help je graag iemand om de geldzaken thuis weer op orde te krijgen?

 • Vacature: VRIJWILLIGER VRIENDSCHAPPELIJK HUISBEZOEK

  Humanitas Zoetermeer zoekt vrijwilligers Vriendschappelijk Huisbezoek die ouderen willen bezoeken. Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas brengt vrijwilligers in contact met gezinnen met (jonge) kinderen die tijdelijk praktische en lichte opvoedondersteuning kunnen gebruiken.

 • Vacature KIND AAN HUIS VRIJWILLIGER

  Humanitas Zoetermeer zoekt Steunouder vrijwilligers die gezinnen willen ontlasten. Kind aan Huis is er voor gezinnen waarvan de ouder of ouders overbelast zijn met één of meer kinderen in de leeftijd van 0 – 14 jaar.

 • Vacature: VRIJWILLIGER THUISADMINISTRATIE

  Humanitas Zoetermeer zoekt vrijwilligers Thuisadministratie die mensen met schulden willen helpen. De activiteit Thuisadministratie van Humanitas in Zoetermeer brengt vrijwilligers in contact met mensen met schulden die de regie over hun administratie en financiën kwijt zijn.

 • Vacature: VRIJWILLIGER GEZINSONDERSTEUNING

  Humanitas Zoetermeer zoekt vrijwilligers Gezinsondersteuning voor het bijstaan van gezinnen. Home-Start en Home-Start+ van Humanitas brengen vrijwilligers in contact met gezinnen met (jonge) kinderen die tijdelijk praktische en lichte opvoedondersteuning kunnen gebruiken.

 • Vacature: GEZINSMAATJE

  Humanitas Zoetermeer zoekt Gezinsmaatjes die gezinnen willen ondersteunen met de opvoeding. Home-Start en Home-Start+ van Humanitas brengen vrijwilligers in contact met gezinnen met (jonge) kinderen die tijdelijk praktische en lichte opvoedondersteuning kunnen gebruiken.