Zuid-Kennemerland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 023 576 3440
  • Adres:
  • Humanitas Zuid-Kennemerland is actief in: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis Nh, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam Gem. Haarlem, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Zandvoort

Onze vrijwilligers helpen je graag

Begeleide OmgangsRegeling (BOR): voor jou, je ex en je kinderen. Is na je echtscheiding een omgangsregeling nog niet gelukt? Wij helpen jou en je ex-partner verder. Want beide ouders willen het beste voor hun kinderen. Ook bij een echtscheiding.

De Vriendschappelijk Huisbezoek vrijwilligers willen graag een helpende hand toesteken. Om eens een boek of krant voor te lezen. Of samen een wandeling mee in de buurt te maken. Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Meer activiteiten van Humanitas Zuid-Kennemerland
Vacature Secretaris (8 uur per week)
Secretaris (8 uur per week)

Humanitas Zuid-Kennemerland is per direct op zoek naar een ervaren Secretaris (8 uur per week). Samen met de voorzitter en de portefeuillehouder Financiën zorg je voor de dagelijkse leiding van de afdeling. Heb je interesse in deze functie? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Humanitas lanceert online trainingen

Humanitas lanceert gratis online trainingen

Humanitas heeft op 8 mei zes gratis online trainingen gelanceerd. De korte trainingen zijn bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers en gaan over onderwerpen als grenzen stellen en empowerment.

Vacature Vrijwilliger Bestuurssecretariaat
Vrijwilliger Bestuurssecretariaat

Humanitas Zuid-Kennemerland zoekt per 1 september een Vrijwilliger Bestuurssecretariaat. We zoeken een enthousiaste en sociaal bevlogen aanpakker. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor ongeveer 4 uur per week.

Bekijk alle vacatures

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 0-14 jaar.

Ik heb gewoon veel meer vertrouwen in mezelf en in de wereld om mij heen gekregen

Lees verder over Dounia en vrijwilligster Amanda bij Home-Start

Vacature coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek
Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek

Coördinator zijn bij Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek is een hele leuke vrijwilligersfunctie. Gemiddeld besteden wij hier een halve tot driekwart dag per week aan, zelf in te delen, en werken we veelal vanuit huis.

Bekijk alle vacatures

Vriendschappelijk Huisbezoek
Maatjes gezocht!

Gezellige prater zoekt maatje... Graag een blokje om... Koffie visite... Graag naar buiten... Vier ogenschijnlijk kleine wensen, het uit laten komen kan echter zoveel betekenen. Lees snel verder hoe jij deze mensen kunt helpen! Een beetje van jouw tijd doet wonderen voor een ander.

Bekijk alle vacatures

Het is zo prettig als Michiel er is... Er is gewoon meer lucht in huis!

Lees het verhaal van moeder Evelien en vrijwilliger Michiel bij Home-Start

Vacature Coördinator Voorleesproject
Coördinator Voorleesproject

Het Voorleesproject is op zoek naar een coördinator voor de regio Haarlem. Samen met de andere coördinatoren ben je verantwoordelijk voor het project.

Bekijk alle vacatures