Zuid-Kennemerland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 023 576 3440
  • Adres:
  • Humanitas Zuid-Kennemerland is actief in: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Driehuis Nh, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam Gem. Haarlem, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Zandvoort

Onze vrijwilligers helpen je graag

Begeleide OmgangsRegeling (BOR): voor jou, je ex en je kinderen. Is na je echtscheiding een omgangsregeling nog niet gelukt? Wij helpen jou en je ex-partner verder. Want beide ouders willen het beste voor hun kinderen. Ook bij een echtscheiding.

De Vriendschappelijk Huisbezoek vrijwilligers willen graag een helpende hand toesteken. Om eens een boek of krant voor te lezen. Of samen een wandeling mee in de buurt te maken. Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Meer activiteiten van Humanitas Zuid-Kennemerland
20-3-2018 Participatiemarkt Haarlem

Het belang dat iedereen mee doet in de samenleving wordt heel breed gedragen. Woon je in de gemeenten Haarlem of Zandvoort en wil je (weer) aan de slag? Kom dan naar deze bijeenkomst toe. Je kunt hier heel veel informatie krijgen over allerlei mogelijkheden om mee te doen.

Vacature Coördinator Thuisadministratie
Cöordinator Thuisadministratie

Thuisadministratie biedt mensen steun bij het op orde brengen van hun financiële administratie. Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en ondersteun en regel je de huisbezoeken.

Bekijk alle vacatures

Vacature coördinator Vriendschappeleijk Huisbezoek
Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek

Vriendschappelijk Huisbezoek zoekt een coördinator voor IJmuiden, Velsen Zuid en Driehuis. Coördinator zijn bij Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek is een hele leuke vrijwilligersfunctie. Je werkt samen met 3 andere coördinatoren, ieder met een eigen regio.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Humanitas lanceert online trainingen

Humanitas lanceert gratis online trainingen

Humanitas heeft op 8 mei zes gratis online trainingen gelanceerd. De korte trainingen zijn bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers en gaan over onderwerpen als grenzen stellen en empowerment.

Ik heb gewoon veel meer vertrouwen in mezelf en in de wereld om mij heen gekregen

Lees verder over Dounia en vrijwilligster Amanda bij Home-Start

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 0-14 jaar.

Vriendschappelijk Huisbezoek
Maatjes gezocht!

Gezellige prater zoekt maatje... Graag een blokje om... Koffie visite... Graag naar buiten... Vier ogenschijnlijk kleine wensen, het uit laten komen kan echter zoveel betekenen. Lees snel verder hoe jij deze mensen kunt helpen! Een beetje van jouw tijd doet wonderen voor een ander.

Bekijk alle vacatures

Het is zo prettig als Michiel er is... Er is gewoon meer lucht in huis!

Lees het verhaal van moeder Evelien en vrijwilliger Michiel bij Home-Start