Zuid-Kennemerland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 023 576 3440
  • Adres:
  • Humanitas Zuid-Kennemerland is actief in: Aerdenhout, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Driehuis, Driehuis Nh, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Spaarndam, Spaarndam Gem. Haarlem, Velsen-Zuid, Velserbroek, Vogelenzang, Zandvoort

Onze vrijwilligers helpen je graag

Begeleide OmgangsRegeling (BOR): voor jou, je ex en je kinderen. Is na je echtscheiding een omgangsregeling nog niet gelukt? Wij helpen jou en je ex-partner verder. Want beide ouders willen het beste voor hun kinderen. Ook bij een echtscheiding.

Vriendschappelijk Huisbezoek  richt zich op het grote en groeiende probleem van eenzaamheid. We brengen iemand die zich eenzaam voelt in contact met een vrijwilliger die dat gevoel doorbreekt met een bezoekje en eventueel een gezamenlijke activiteit.

Meer activiteiten van Humanitas Zuid-Kennemerland
16-8-2018 Gratis cursus Klik & Tik

Gratis cursus Klik & Tik in Haarlem. Voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel graag wil leren!

Vacature Coördinator Thuisadministratie
Cöordinator Thuisadministratie

Thuisadministratie biedt mensen steun bij het op orde brengen van hun financiële administratie. Als coördinator ben je het aanspreekpunt voor de vrijwilligers en ondersteun en regel je de huisbezoeken.

Bekijk alle vacatures

16-8-2018 Leer werken met de digitale overheid

Gratis cursus 'Leer werken met de digitale overheid'. De bibliotheek Zuid-Kennemerland organiseert in opdracht van de gemeente Haarlem gratis de cursus ‘Leer werken met de digitale overheid’.

24-7-2018 Informatiemarkt Vrijwilligerswerk

Op zondag 1 juli 2018 stond Humanitas op de Informatiemarkt Vrijwilligerswerk. Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving organiseerde deze markt voor het derde jaar op rij. 

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je 't echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen. Voor gezinnen met kinderen van 0-14 jaar.

Vacature coördinator Vriendschappeleijk Huisbezoek
Coördinator Vriendschappelijk Huisbezoek

Vriendschappelijk Huisbezoek zoekt een coördinator voor IJmuiden, Velsen Zuid en Driehuis. Coördinator zijn bij Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek is een hele leuke vrijwilligersfunctie. Je werkt samen met 3 andere coördinatoren, ieder met een eigen regio.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Humanitas lanceert online trainingen

Humanitas lanceert gratis online trainingen

Humanitas heeft op 8 mei zes gratis online trainingen gelanceerd. De korte trainingen zijn bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers en gaan over onderwerpen als grenzen stellen en empowerment.

Ik heb gewoon veel meer vertrouwen in mezelf en in de wereld om mij heen gekregen

Lees verder over Dounia en vrijwilligster Amanda bij Home-Start

Het is zo prettig als Michiel er is... Er is gewoon meer lucht in huis!

Lees het verhaal van moeder Evelien en vrijwilliger Michiel bij Home-Start

Vriendschappelijk Huisbezoek
Maatjes gezocht!

Gezellige prater zoekt maatje... Graag een blokje om... Koffie visite... Graag naar buiten... Vier ogenschijnlijk kleine wensen, het uit laten komen kan echter zoveel betekenen. Lees snel verder hoe jij deze mensen kunt helpen! Een beetje van jouw tijd doet wonderen voor een ander.

Bekijk alle vacatures