Inspiratieatelier

Gebruik maken van actieve werkvormen in 1-op-1-situaties.

Stel je merkt na een aantal keren dat het gesprek met je maatje niet echt lekker op gang komt en je zou hier wel verandering in willen brengen maar je weet niet goed hoe? Of je merkt dat de gesprekken die jullie hebben wel erg aan de oppervlakte blijven en je bent op zoek naar meer diepgang om zo te ontdekken wat je maatje werkelijk bezig houdt.. of je wilt weten hoe je maatje het beste dingen kan onthouden die hij moet leren of je merkt dat je maatje overduidelijk last heeft van een motivatie die niet uit hem of haar zelf komt…. Hoe ga je daar wat mee doen?

Deze workshop geeft je handvatten om met materialen aan de slag te gaan, inzicht te krijgen in de beste manier van leren en om te gaan met weerstand. We gaan aan de slag met een stukje theorie (leerstijlen van Kolbe) maar vooral ook door zelf oefeningen te doen en aan de slag te gaan met verschillende materialen (coachingskaarten, netwerkkaart en motivatiecirkel e.d.)

Kortom, een inspirerende avond waarop je je rugzak kunt vullen met kennis om verder met je maatje mee aan de slag te gaan!