Zuidwest Friesland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 0515 575 138
  • Adres:
  • Humanitas Zuidwest Friesland is actief in: Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Bolsward, Breezanddijk, Burgwerd, Cornwerd, Dearsum, Dedgum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, Goenga, Greonterp, Hartwerd, Heeg, meer...

Spotlight

Als het even niet zo goed gaat met een gezin, dan kan een steuntje in de rug veel goed doen! Precies dat biedt Steun aan Ouders en is bedoeld voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar. Een vrijwilliger komt regelmatig langs en helpt mee jouw gezin sterker en zelfverzekerder te maken.

Als mantelzorger sta je vaak dag en nacht klaar. Stand-by is voor jou om te ontspannen. Er wordt veel energie en veerkracht van de mantelzorger gevraagd. Dus kun je af en toe wel eens wat ondersteuning gebruiken. Stand-by geeft je de mogelijkheid om even tijd voor jezelf te nemen

Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Humanitas: Steun bij  Rouw

Start lotgenotengroep steun bij Rouw

In het najaar start Humanitas Zuidwest Friesland weer een lotgenotengroep voor steun bij verdriet en verlatenheid. Rouwen is heel moeilijk en hoe je dat moet doen kan niemand je vertellen. De vrijwilligers van Humanitas kunnen u helpen om dit grote verdriet bespreekbaar te maken en u hierbij ondersteunen. Het is ook mogelijk dat een vrijwilliger bij u thuis komt voor een persoonlijk gesprek.

Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met Tetsie Reinsma via tel.nr. 0517-854985 (b.g.g. 06-41951960).

vrijwilligers gezocht

Op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding. Humanitas Zuidwest Friesland zoekt regelmatig nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. 

Voor meer informatie stuur een mail naar:

intake@humanitas-zwf.nl 

 

Humanitas: Smakelijk Lezen

Campagne Smakelijk lezen gestart

District Noord is de campagne Smakelijk lezen gestart!

Wilt u hier meer over weten of doneren, klik dan op het plaatje.