Zuidwest Friesland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 0515 575 138
  • Adres:
  • Humanitas Zuidwest Friesland is actief in: Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Bolsward, Breezanddijk, Burgwerd, Cornwerd, Dearsum, Dedgum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, Goenga, Greonterp, Hartwerd, Heeg, meer...

Spotlight

Heb je een gezin met jonge kinderen? En behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval één kind van 6 jaar of jonger.

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Steun bij Rouw kan hulp bieden.  De kleine groepen bieden lotgenoten de mogelijkheid  hun ervaring te delen. Voor individuele begeleiding komt een vrijwilliger thuis

Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Humanitas: Smakelijk Lezen

Campagne Smakelijk lezen gestart

District Noord is de campagne Smakelijk lezen gestart!

Wilt u hier meer over weten of doneren, klik dan op het plaatje.

Humanitas: Steun bij  Rouw

Start lotgenotengroep steun bij Rouw

In januari 2018 start Humanitas Zuidwest Friesland weer een lotgenotengroep voor steun bij verdriet en verlatenheid. Rouwen is heel moeilijk en hoe je dat moet doen kan niemand je vertellen. De vrijwilligers van Humanitas kunnen u helpen om dit grote verdriet bespreekbaar te maken en u hierbij ondersteunen. Het is ook mogelijk dat een vrijwilliger bij u thuis komt voor een persoonlijk gesprek.

Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met Tetsie Reinsma via tel.nr. 0517-854985 (b.g.g. 06-41951960).

Vacatures
Voorleesvrijwilliger (voorleesproject Bolsward)

Voor het nieuwe voorleesproject in Bolsward zijn we op zoek naar enthousiaste voorlezers! Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen!

Vrijwilliger Home-Start

Heb jij ervaring als opvoeder of ouder? En geïnteresseerd in vrijwilligerswerk binnen gezinnen? Neem dan een kijkje bij Home-Start Zuidwest Friesland en wellicht is ons vrijwilligerswerk iets voor jou!

Maatjes gezocht

Humanitas Zuidwest Friesland zoekt vrijwilligers die een steuntje in de rug willen bieden  aan mensen die in een sociaal isolement verkeren. Wil jij graag iets voor een ander betekenen en wil je maatje worden? Neem dan contact op! 

Diverse projecten

Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl 

Bekijk alle vacatures

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.