Zuidwest Friesland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 0515 575 138
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Bovenstaand telefoonnummer is van het secretariaat. Op zoek naar contactgegevens van één van onze projecten? Zie 'Contactgegevens' in de menubalk of kijk op de betreffende projectpagina (via 'Wat we doen'). 

  • Humanitas Zuidwest Friesland is actief in: Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Boazum, Bolsward, Breezanddijk, Britswert, Burgwerd, Cornwerd, Dearsum, Dedgum, Easterein, Easterwierrum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, meer...

Spotlight

Heb je een gezin met jonge kinderen? En behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval één kind van 6 jaar of jonger.

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Steun bij Rouw kan hulp bieden.  De kleine groepen bieden lotgenoten de mogelijkheid  hun ervaring te delen. Voor individuele begeleiding komt een vrijwilliger thuis.

Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Download PDF: Afdelingsfolder Humanitas Zuidwest Friesland.pdf

Maak kennis met Humanitas Zuidwest Friesland

Download hier de folder van Humanitas Zuidwest Friesland.

Vacatures
Maatjes gezocht

Humanitas Zuidwest Friesland zoekt vrijwilligers die een steuntje in de rug willen bieden  aan mensen die in een sociaal isolement verkeren. Wil jij graag iets voor een ander betekenen en wil je maatje worden? Neem dan contact op! 

Voorleesvrijwilliger (voorleesproject Sneek)

Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen! Het voorleesproject in Sneek is opzoek naar nieuwe voorleesvrijwilligers. Doelgroep Alle gezinnen waarvan het kind / de kinderen (tussen de 2...

Vrijwilligers Stand-by

Vervanger voor mantelzorger 
Humanitas Stand-by zoekt vrijwilligers die een steuntje in de rug willen bieden aan mantelzorgers. 
Zo nu en dan of regelmatig (1-2) keer per week. Zodat de mantelzorger even vrij kan nemen en iets voor zichzelf kan doen.
Wil jij graag iets ...

Diverse projecten

Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl 

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Smakelijk Lezen

Campagne Smakelijk lezen

Wilt u hier meer over weten of doneren, klik dan op het plaatje.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.