Zuidwest Friesland

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 0515 575 138
  • Adres:
  • Humanitas Zuidwest Friesland is actief in: Abbega, Allingawier, Arum, Blauwhuis, Bolsward, Breezanddijk, Burgwerd, Cornwerd, Dearsum, Dedgum, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, Goenga, Greonterp, Hartwerd, Heeg, meer...

Spotlight

Heb je een gezin met jonge kinderen? En behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval één kind van 7 jaar of jonger.

Als mantelzorger sta je vaak dag en nacht klaar. Stand-by is voor jou om te ontspannen. Er wordt veel energie en veerkracht van de mantelzorger gevraagd. Dus kun je af en toe wel eens wat ondersteuning gebruiken. Stand-by geeft je de mogelijkheid om even tijd voor jezelf te nemen

Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Humanitas: Steun bij  Rouw

Start lotgenotengroep steun bij Rouw

In januari 2018 start Humanitas Zuidwest Friesland weer een lotgenotengroep voor steun bij verdriet en verlatenheid. Rouwen is heel moeilijk en hoe je dat moet doen kan niemand je vertellen. De vrijwilligers van Humanitas kunnen u helpen om dit grote verdriet bespreekbaar te maken en u hierbij ondersteunen. Het is ook mogelijk dat een vrijwilliger bij u thuis komt voor een persoonlijk gesprek.

Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met Tetsie Reinsma via tel.nr. 0517-854985 (b.g.g. 06-41951960).

vrijwilligers gezocht

Humanitas Zuidwest Friesland is op zoek naar vrijwilligers voor het project Home-Start (gezinsondersteuning).

Op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding. Humanitas Zuidwest Friesland zoekt regelmatig nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. 

Voor meer informatie stuur een mail naar:

intake@humanitas-zwf.nl 

 

Humanitas: Smakelijk Lezen

Campagne Smakelijk lezen gestart

District Noord is de campagne Smakelijk lezen gestart!

Wilt u hier meer over weten of doneren, klik dan op het plaatje.