Zuidwest Friesland

Spotlight

Heb je een gezin met jonge kinderen? En behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval één kind van 6 jaar of jonger.

De Humanitas Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende kindervakantieweek. Als vakantie er door omstandigheden niet in zit. De kinderen kunnen er toch lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.

Meer activiteiten van Humanitas Zuidwest Friesland
Humanitas: Smakelijk Lezen

Campagne Smakelijk lezen gestart

District Noord is de campagne Smakelijk lezen gestart!

Wilt u hier meer over weten of doneren, klik dan op het plaatje.

Humanitas: Steun bij  Rouw

Nieuws uit 2017

  • Binnen onze afdeling hebben 2 medewerkers in het kader van maatschappelijk ondernemen van TKP Pensioen BV 1 dag besteed aan het opzetten van de website en Facebook. 
  • Het project Steun aan Ouders is per 1 september gestopt. Hiervoor in de plaats is het project Home-Start gekomen. Enkele vrijwilligers van het project Steun aan Ouders zijn mee overgegaan naar Home-Start.
  • De coördinator van het project Stand-by, Henny Fokkens, is na 20 jaar gestopt en gaat als vrijwilliger verder. Hulde!!
  • In het najaar van 2017 is er ook een voorleesproject in Bolsward gestart.
Vacatures
Vrijwillige coördinator Maatjesproject

Voor ons Maatjesproject zijn we op zoek naar een extra coördinator. Bij het Maatjesproject gaat het vooral om samen leuke dingen met elkaar te gaan doen, zoals een wandeling maken, een gesprek voeren, ergens met elkaar naar toe gaan. We helpen mensen bij het leggen en onderhouden van conta...

Voorleesvrijwilliger (voorleesproject Bolsward)

Voor het nieuwe voorleesproject in Bolsward zijn we op zoek naar enthousiaste voorlezers! Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen!

Vrijwilliger Home-Start

Heb jij ervaring als opvoeder of ouder? En geïnteresseerd in vrijwilligerswerk binnen gezinnen? Neem dan een kijkje bij Home-Start Zuidwest Friesland en wellicht is ons vrijwilligerswerk iets voor jou!

Diverse projecten

Daarnaast is Humanitas Zuidwest Friesland regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor diverse projecten. Neem voor meer informatie contact op met  intake@humanitas-zwf.nl 

Bekijk alle vacatures

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.