Zutphen

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 42378960
  • Adres:
  • Humanitas Zutphen is actief in: Almen, Barchem, Brummen, Eefde, Eerbeek, Empe, Epse, Gorssel, Hall, Harfsen, Joppe, Klarenbeek, Kring Van Dorth, Laren Gld, Leuvenheim, Lochem, Nijbroek, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, meer...

Humanitas Zutphen biedt de volgende activiteiten

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Voor gezinnen met kinderen van 6 jaar of jonger.

Bij Ondersteuning Aan Ex-gedetineerden helpt een coachend maatje jou je leven weer in te richten. Na je detentie komt er veel op je af op het gebied van wonen, werken en contacten. Je maatje helpt je graag.

Meer activiteiten van Humanitas Zutphen

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide OmgangsRegeling (BOR) helpt je. Ook als spanningen goede afspraken in de weg staan. Wij houden geen dossier bij en treden steeds wat verder terug. Duur: 3 tot 6 maanden.

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

Bij Trudy kunnen we gewoon ons verhaal kwijt.

Renata heeft meer zelfvertrouwen gekregen door de  opvoedingsondersteuning van vrijwilliger Trudy.
Lees meer.

Externe pagina op www.wehelpen.nl

WeHelpen Zutphen en Warnsveld

WeHelpen wil helpen vanzelfsprekend maken

WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen.

www.wehelpen.nl/zutphen